BitDefender a anuntat detectarea unei noi modalitati de furt a parolelor de acces, camuflata sub un aparent plug-in Mozilla Firefox.

December 19, 2008 at 3:09 pm Leave a comment

UN NOU VIRUS !

Denumit de BitDefender Trojan.PWS.ChromeInject.A, modulul se descarca automat într-un director dedicat componentelor auxiliare ale Mozilla Firefox, fiind executat la fiecare deschidere a browserului. Troianul colecteaza datele de identificare trimise de utilizator catre site-urile de e-banking si e-commerce. Printre cele peste 100 de destinatii pe care ChromeInject.A le supravegheaza se numara banci, precum bankofamerica.com, chase.com, halifax-online.co.uk, wachovia.com, sau sisteme de plati online, ca paypal.com si e-gold.com. Informatiile sustrase de la utilizator sunt ulterior trimise catre o adresa de tip [removed]eex.ru. Atât domeniul, cât si serverul sunt localizate în Rusia – un posibil indiciu al provenientei acestei amenintari electronice.

„Utilizatorii ar trebui sa ia în calcul riscurile pe care le presupune pierderea unor astfel de informatii confidentiale”, a declarat Viorel Canja, seful Laboratorului Antivirus, BitDefender.

Sursa : BitDefender

Despre BitDefender®

BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. Înca de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele în materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. În fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale în deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) în peste 100 de tari din întreaga lume. Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati site-ul dedicat solutiilor de securitate BitDefender.

Advertisements

Entry filed under: Ro. Tags: , , , .

Yahoo said that it would limit to 90 days the time it holds some personally identifiable information … Alyssa Milano Jayne Biography

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categories

Download Christmas Pics

Pages

Top Clicks

  • None

About Alyssa Milano

About Karen David

Blog Stats

  • 66,041 hits

%d bloggers like this: